duminică, 15 mai 2016

Te pregătești de nuntă în 2016? Sigur nu ai omis ceva?


”Academia  Wedding Time”, are onoarea de a invita toate viitoarele miresuici, la cea de-a II-a ediție a ”Cuconadei  Mireselor”!

Deja, a luat sfîrșit perioada Postului Mare, așa că, e timpul potrivit să ne apucăm de treabă! Dacă ai nunta în 2016, atunci locul tău este aici. Numai la ”Cuconada Mireselor” ai șansa de a-ți putea organiza o nuntă perfectă, la care orice domnișoară visează încă de copilă.

Fiecare participantă la eveniment, va fi alintată cu dispoziție extraordinară, cu surprize, secrete și multe, multe detalii foooarte importante pentru cea mai așteptată zi din viața sa! Iar toate acestea vor fi oferite de către iscusiții speakeri, care vor veni cu mare drag în fața celor prezenți. Printre aceștia sunt:
  •  Olga Ovcinicova, manager “Garden Palace Restaurant” și “VILLA Garden”!
  • Carolina Vizir, vine la Cuconada Mireselor  să te îndrume spre alegerea corectă pentru o lună de miere de vis!
  • Aurelia Gîndea e organizatorul de nunți, mereu pe aceeași undă cu însurățeii!
  • Sliusari Olga și Sweet Dreams, ne vor delecta cu o mulțime de deserturi fine!
  • Și cum, cel mai important detaliu din ziua nunții este rochia miresei, nu puteți rata sfaturile Irinei Marchitan, care va dezvălui cum să alegem rochia personalizată!
  • Lidia Vieru va prezenta detalii importante despre machiajul potrivit!
  • Stela Botez este moderatoarea și  interpreta de folclor, care va demonstra că, de la o adevărată nuntă moldovenească, nu pot lipsi muzica și voia bună!
  • Natalia Segărescu revine la eveniment cu prezentarea  celor mai în vogă coafuri!
  • Și Mirela Urusciuc revine să prezinte secretele unui dans deosebit!  Iată care va fi programul:

Dacă, încă nu v-am convins, atunci trebuie să vedeți cum a fost la prima ediție a “Cuconadei Mireselor”: AICI

Ce, deja sunteți intrigate? Atunci, încărcați-vă bateriile pentru un weekend de excepție! Și cum spune un proverb românesc, dragele mele: "Mirele nu se plînge niciodată că mireasa este prea frumoasă."

Costul unui bilet este de 300 lei pentru 2 zile, iar pentru o singură zi e 200 lei. Pentru mai multe detalii apelați: 060326472 sau accesați: CLIK Nu uitați, locurile sunt limitate!

Dacă nu vrei să ai parte de un asemenea moment,  atunci vino la eveniment! 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu