duminică, 24 aprilie 2016

Ești talentat și îți place actoria, însă, nu știi dacă se merită?

 A fi sau a nu fi actor?
Vreau să mă laud cu experiența nemaipomenită, pe care am avut-o în această sîmbătă, împreună cu mai mulți tineri ingenioși, talentați și veseli, la "Palatul de Cultură al Feroviarilor" din Chișinău!

Este vorba despre Teatrul sub BEC. Un training de actorie organizat de cîțiva tineri studenți, absolvenți ai facultății de teatru și chiar actori! Autoarea ideei este tînăra Corina Cucoș.
La eveniment s-au înscris în jur de 80 de persoane, care au avut parte de 2 ore de dispoziție și senzații deosebite. Dar, totul nu s-a limitat numai la asta. Tinerii speakeri și traneri au ținut să familiarizeze participanții cu arta teatrală. Așadar, toți au avut ocazia de a-și demonstra creativitatea și de a simți pe propria piele cum e să fii un adevărat actor!

Valerica Cociug a fost cea, care a transmis participanților cîteva tehnici de relaxare practicate de actori în culise. Tot ea a reușit să amuze participanții cu un alt exercițiu interesant: ritmica în timpul repetițiilor.


Iar  actrița Alina Maslina a oferit cu mare drag și iscusință exerciții de dicție. 

Cel care uimit și a pus pe jar tinerii  a fost Ronin Terente. Acesta a demonstrat că, lucrul cu obiectele imaginare este nu doar interesant, dar și foarte complicat de îndeplinit, fiindcă este pusă în funcțiune nu doar atenția, creativitatea, dar și memoria.


Potrivit Sandei Turuta, coordonator "BEC", scopul acestui training este de a familiariza oamenii cu arta teatrală și ca aceștia să înțeleagă dacă să meargă în această direcție sau nu.

Un alt training cu această tematică, comunitatea "BEC" mai preconizează pentru această vară. Așa că,  nu rata momentul de a da frîu liber emoțiilor și de a scăpa de bariere.
Fii cu ochii pe BEC!
Vezi galeria foto aici: clik

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu