vineri, 1 aprilie 2016

O adevărată capodoperă dăinuie chiar în Chișinău!


Dragii mei, vreau să vă destăinui și vouă ceea ce am descoperit zilele astea chiar în Chișinău. O neasemuită  operă de artă se află în restaurantul "Butoiaș" din capitală. Este vorba despre o lustră executată la comandă.


Aceasta poate fi admirată în "Sala Anotimpuri" a restaurantului, de către toți oaspeții,ce preferă să-și desfășoare sărbătorile anume în sala respectivă. 



Sala este dotată atît cu ieșire la balcon, cît și la terasă.
Construcția acestei lustre a durat mai bine de jumătate de an. Este compusă dintr-o varietate complexă de piese din cupru și sticlă naturală. Are o gamă variată de lumini multicolore, ce se combină perfect cu dansul mirilor.

Dar, totul nu se oprește aici. Datorită faptului că, lucrarea dată a încîntat nu doar privirile moldovenilor, ci și ale străinilor, fiindcă anume un cuplu străin a fost primul care a avut norocul în 2012 să-și celebreze nunta aici; această lampă în următorul an, ajunge să ocupe locul de frunte în cadrul unui concurs organizat între țările CSI.
Cu toate că, "Sala Anotimpuri" este preferata oaspeților,  restautantul se poate lăuda și cu alte minunății. Acesta mai deține încă trei săli de banchet:
 -"Sala Marinas". Posedă un design inspirat de conceptul maritim.    

-"Sala Butoias Hall & Veranda". Are un design executat în nuanțe pastelate de roz.


-"Sala Albă". Aici se observă stilul clasic și lustrele de cristal.   








-O zonă de parc, în care te poți bucura de prezența veverițelor, de cîntecul păsărilor, în timp ce savurezi o cafeluță la masa amenajată în stilul "bufetului suedez" pe malul rîului "Butoiaș."

Da, anume de aici vine și numele restaurantului. De la rîulețul  cu apă cristalină, ce curge pe acest teritoriu, aflat la margine de oraș.
Cu mare drag, recomand acest superb local pentru ceremoniile dvs. Veți fi întîmpinați călduros și prietenos de gazdă, si, cu siguranță încîntarea va fi la maxim!


P.S Nu am fost plătită pentru a face publicitate.
Sursa foto: www.google.com
                   www.vintuliliana.blogspot.md
Sursa video: www.youtube.com




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu