luni, 4 aprilie 2016

Hai cu noi la „TOURISM. LEISURE. HOTELS” 2016!


Unicul și cel mai grandios  proiect expozițional de turism din Republica Moldova: „Tourism. Leisure. Hotels”, se află la cea de-a 21-a ediție și se va desfășura la Moldexpo în data de 7-10 aprilie.


În cadrul proiectului, circa 130 de companii din diferite țări ale lumii își vor prezenta ofertele avantajoase. Pentru prima dată va fi și zona hotelurilor, care va prezenta prețuri absolut speciale.  
Iar pentru că țara noastră are cu ce se mîndri, anul acesta  un accent aparte va fi pus anume  pe turismul din Republica  Moldova. În premieră va fi lansat proiectul „Satul Meu, care are drept scop promovarea tradițiilor și obiceiurilor țării noastre. Acesta este un festival-concurs, în cadrul căruia fiecare autoritate locală va expune: tradițiile, cultura, bucatele copilăriei noastre, cum ar fi: plăcinta Boierească, plăcinta Miresei, salariile, mămăliga, sarmalele. Toate vor putea fi savurate cu poftă!

La expoziție vor fi prezente 45 dintre cele mai mari agenții din Republica Moldova (autorități din Ungheni, Orhei, Rîșcani, Soroca, Rezina). Vor fi organizare tombole, reduceri de pînă la 50% și premii, care vor consta chiar și în foi de odihnă pe litoralul Mării: Negre, Mediterane, Egee, Adriatice.

Avem doar patru zile la dispoziție pentru a beneficia de cele mai shok oferte din industria turismului. Deci, nu ne relaxăm, dar profităm!
Sursa foto & video: 
www.google.com,  www.ro.tourism.moldexpo.md, www.facebook.com
                             

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu